• Zaterdag 4 januariMösbokaal SV Delden

In Sporthal De Reiger strijden 's avonds de senioren samen met de jeugd onder 19 om de prestigieuze Mösbokaal. De vrouwen en de meiden onder 19 spelen, tussen de wedstrijden van de mannen door, samen hun eigen toernooi.
  • Zaterdag 4 januariNieuwjaarsreceptie SV Delden

De nieuwjaarsreceptie wordt dit jaar gecombineerd met het zaalvoetbaltoernooi om de Mösbokaal. U wordt van harte uitgenodigd om vanaf 20:30 uur bij Café De Boemel te proosten op het nieuwe jaar.
  • Maandag 6 januariNieuwjaarsreceptie Rood Zwart

Deze avond heeft een extra feestelijk tintje met de officiële ingebruikname van het vernieuwde kunstgrasveld, de LED-veldverlichting en de zonnepanelen-installatie. Iedereen die Rood Zwart een warm hart toedraagt is welkom. Aanvang: 19:30 uur.
  • Zaterdag 11 januariZaalvoetbal jeugd SVO Twickel

Zaterdagmiddag 11 januari hebben we zaal Raesfelt gehuurd voor alle meidenteams. Aanvang 13:30 uur. Nadere info bij je leider/trainer.
  • Zondag 12 januariBoerenkooltoernooi Rood Zwart

Weer of geen weer. Het Boerenkooltoernooi bij Rood Zwart gaat altijd door.
  • Vrijdag 17 januariGrandioze Theater Show Rood Zwart

Voor iedereen die zich betrokken voelt bij Rood Zwart en SVO Twickel. Toegang/deelname vanaf 18 jaar. Kijken is leuk, meedoen nog leuker! Aanvang 20:00 uur.
  • Zaterdag 18 januariMini Theater Show Rood Zwart

Voor de Deldense jeugd t/m 14 jaar. Geef je snel op, met je team of vriendengroep en studeer een leuke act in. De voorpret bij het oefenen is al leuk! Aanvang 13:00 uur.
  • Zaterdag 1 februariMet SV Delden naar FC Twente - Sparta

Op zaterdag 1 februari speelt FC Twente de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Vanuit SV Delden wordt voor leden, vrienden en familie een bezoek aan de Grolsch Veste georganiseerd. We verzamelen 17:30 uur en verwachten rond 22:30 uur weer in Delden te zijn.
  • Zaterdag 8 februariVrijwilligersavond SV Delden

Op zaterdag 8 februari 2020 vindt de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Ben ook jij actief voor SV Delden of SVO Twickel? Dan nodigen we je van harte uit voor dit feestje. Aanvang 20:00 uur.
  • Zondag 17 meiAfsluiting seizoen SV Delden

Ook dit jaar zal bij SV Delden het seizoen weer feestelijk worden afgesloten. Informatie volgt.
  • Zaterdag 6 juniBevertoernooi Rood Zwart

Bij Rood Zwart vindt het traditionele Bevertoernooi plaats, voor de lagere seniorenelftallen en voor vrouwenelftallen. Nadere informatie volgt.