• Zaterdag 9 novemberVriendjes- en vriendinnetjesochtend SV Delden

Komende zaterdag organiseert SV Delden weer een gave vriendjes- en vriendinnetjesochtend voor de kabouters en de welpen. Wil jij eens kijken of voetballen iets voor jou is? Kom dan zaterdag eens langs.
    · Welpen (6 en 7 jaar): 9:00 – 10:00 uur
    · Kabouters (3 tot 6 jaar): 10:00 – 11:00 uur
  • Zaterdag 9 november'Aju kantine' feest SV Delden

Om nog één keer met zijn allen gezellig gebruik te maken van het clubgebouw van SV Delden zal er een ‘Aju kantine’ feest georganiseerd worden. Het feest voor alle leden en vrijwilligers van SV Delden en SVO Twickel vindt plaats op zaterdag 9 november. Zie de website van SV Delden.
  • Vrijdag 15 novemberVrijwilligersavond Rood Zwart

Vrijwilligersavond bij Rood Zwart - nadere info volgt.
  • Woensdag 27 novemberSinterklaas bij Rood Zwart

Sinterklaas bezoekt Rood Zwart - nadere info volgt.
  • Donderdag 28 novemberPakjes-bingo Rood Zwart

Pakjes-bingo bij Rood Zwart - nadere info volgt.
  • Vrijdag 15 novemberAfsluiting eerste seizoenshelft bij SV Delden

Na afloop van de wedstrijd van SV Delden 1 op zondag 8 december tegen KOSC kan ieder lid, supporter en sponsor deelnemen aan een overheerlijk stamppotten-buffet. Opgeven tot uiterlijk 1 december bij Janny Lutke Willink.
  • Zaterdag 14 decemberWildactie Rood Zwart

Nadere info volgt.
  • Zaterdag 14 decemberSV Delden op de kerstmarkt

SV Delden staat ook dit jaar weer met een kraampje op de kerstmarkt - nadere info volgt.
  • Zaterdag 28 decemberZaalvoetbaltoernooi Rood Zwart

Zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door Rood Zwart - nadere info volgt.
  • Zaterdag 4 januariMösbokaal SV Delden

In Sporthal De Reiger strijden 's avonds de senioren samen met de jeugd onder 19 om de prestigieuze Mösbokaal. De vrouwen en de meiden onder 19 spelen, tussen de wedstrijden van de mannen door, samen hun eigen toernooi.
  • Maandag 6 januariNieuwjaarsreceptie Rood Zwart

Traditioneel op de oprichtingsdatum van Rood Zwart: de Nieuwjaarsreceptie in het Noaberhoes.
  • Zondag 12 januariBoerenkooltoernooi Rood Zwart

Weer of geen weer. Het Boerenkooltoernooi bij Rood Zwart gaat altijd door.